opc_loader

Wensenlijst

banneruniqiesellingpoints
 

Animal Event 2019

Animal Event 2019

Blog Animal event.

 

Het afgelopen weekend (3,4, en 5 mei) zijn we druk bezig geweest op animal event! Een onwijs leuk evenement, waar van alles te beleven is voor elke dierenliefhebber. De meeste van onze hoofdleveranciers waren er ook, zoals Prins, Carnis, Farmfood, Iams etc. Super leuk om mee te maken, iedereen weer gesproken te hebben en vooral het enthousiasme van alle klanten was geweldig!

 

Zowel voor de honden als voor de baasjes was er genoeg te doen. Het terrein was groot, een losloopgebied aanwezig. Ook was er een leuke kinderboerderij ingericht waar ook de kinderen zich uren lang konden vermaken.

Er werd o.a. een dogsurvival georganiseerd, het weer liet wat te wensen over en de natte honden kregen het koud. Er was een uitverkoop op al onze badjassen! Inmiddels zijn deze allemaal weer aangevuld.

Ook de ruffwear tuigjes werden blij ontvangen. We hebben ontzettend veel honden van een fijn en goed passend tuig kunnen voorzien. Er was een toch wel schokkend aantal mensen, welke een tuig hadden waardoor de hond ging manken. We hebben veel van deze honden een goed passend ruffwear tuig kunnen aanmeten, en van vele al gehoord dat er nu al een verschil zichtbaar is.

De Float coat (ruffwear zwemvesten) en Jet streams / swamp coolers (koelvesten van ruffwear) vlogen onze stand uit. We zijn ontzettend blij onze winkel daar te hebben gepromoot en de kwaliteitsvolle artikelen van ruffwear te hebben kunnen aanbieden. Uiteraard geven we via onze winkel en chatfunctie op de site veel adviezen, maar het was leuk zo iedereen eens gesproken te hebben. Natuurlijk waren er ook een aantal kattenbaasjes, helaas laat de ruimte daar het niet toe al onze voedingen, krabpalen, mandjes etc te presenteren maar we hadden wel onze collectie speelgoed mee waar ook vele katten mee zijn blijgemaakt.

 

We hopen vanuit onze eigen winkel in sleeuwijk en onze webshop nog veel meer baasjes en honden blij te maken met deze kwaliteitsvolle artikelen. Uiteraard zullen we bij de volgende editie van animal event (1,2 en 3 mei 2020) zeker weer aanwezig zijn! En tot die tijd kunt u ons vinden op www.nenasdogsandcats.nl of aan de nieuwe es 157 in sleeuwijk.
iedereen hartelijk dank voor alle enthousiaste reacties!

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.