opc_loader

Wensenlijst

banneruniqiesellingpoints
 

Waarom Bucas Recuptex

Waarom Bucas Recuptex

Bucas Recuptex.

Waarom recuptex, waar dient dit voor en waarom kunt u uw huisdier hier zo gelukkig mee maken?

Bucas heeft, naast de normale dekens, de Recuptex honden dekens en de recuptex Dog beds ontwikkeld. Het helpt de spieren te ontspannen en op te warmen. Ook helpt het de bloedcirculatie te bevorderen en stimuleert het zuurstoftoevoer in het lichaam. Ook voor honden met ontstekingen of zwellingen is het heel geschikt aangezien deze met de recuptex aanzienlijk verminderen.

De stof werkt als een kooi, het gewatteerde recuptex bovenste deel weerspiegelt  de magnetische velden in het lichaam. Het behoud van deze magnetische velden stimuleert de bloedcirculatie en de zuurstoftoevoer van de hond. Die geneest en verminderd, zowel zwellingen als ontstekingen, en bevordert een snellere genezing. De bucas recuptex therapie deken of dog bed is de ideale keuze voor honden met artrose of bijvoorbeeld rugproblemen. Helpt verbeteren en of herstellen in een natuurlijke omgeving.

Uiteraard hebben wij deze deken en het dog bed ook uitgetest met onze eigen honden. Het dog bed is ideaal om over je bestaande kussen of in je bestaande mand te leggen. De deken heeft een fijne stof en heeft handige bilkoorden en een fijne sluiting. Je ziet gelijk als de hond hem in gebruik heeft dat ze ontspannen zijn en je voelt de warmte in de spieren. Doordat de spieren meer zuurstof ontvangen kan er meer energie worden geleverd, deze energie is nodig om de spieren te gebruiken. Wanneer deze energie tijdens de training op is, maakt de spier als plaatsvervanger de afvalstof melkzuur aan. Na de training/wandeling kan er teveel melkzuur overblijven wat zorgt voor verzuring en dus spierpijn. Het honden lichaam bestaat namelijk voor bijna 50%!! Uit spierweefsel. Het is daarom belangrijk dat de spieren goed opwarmen zodat deze voldoende energie kunnen leveren en het lichaam geen melkzuur hoeft aan te maken wat spierpijn veroorzaakt.

De recuptex therapie deken is een betrouwbare en hoog technologische hondendeken, waarin geen hond mag ontbreken.

Kortom de recuptex producten zijn ideaal voor alle honden maar in het bijzonder voor werkhonden en oudere honden.

Extra voordeel is dat het ook nog in de wasmachine gewassen kan worden op 30 graden. Wil je ook de recuptex deken of dog bed proberen? Schrijf er een mooie recensie op onze website over de bij ons gekochte deken of dogbed en ontvang bij €10,- cashback! (alleen op onze website)

 

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.