opc_loader

Wensenlijst

banneruniqiesellingpoints
 

Ideaal multifunctioneel Flagline Harnas van Ruffwear

FlaglineRuffwearHarnass

Op een druilerige ochtend stond de pakketdienst op de stoep met een pakketje van Nena’s Dogs & Cats. Pomsky Rocky had direct door dat dat voor hem was. Het pakketje rook heerlijk naar hondenkluifjes. Na het openen bleek er, naast wat lekkers, ook een heel gaaf rood harnasje in te zitten. We mochten samen het nieuwe multifunctionele Flagline harnas van Ruffwear testen.

 pomslkyflagline

Ruffwear Flagline harnas

Toen Rocky nog een klein Pomsky’tje was schaften we al een Ruffwear harnas aan. Een harnas sluit netjes aan bij de hond, heeft een goede drukverdeling en is minder belastend dan een halsband. Dus onze pluizige hond werd verwend met een fijn harnas. Dit harnas gaat nu al een jaar mee en is nog steeds favoriet. 

We waren dan ook heel blij dat we het nieuwe lichtgewicht multifunctionele Flagline Harnas mochten testen. Dit harnas is verkrijgbaar in 3 mooie kleuren en in alle maten. Voor elke hond is er dus wel een passend harnas. Vooral omdat hij op 6 punten te verstellen is. Zo is de Flagline geschikt voor vrijwel elk type hond. Ook heeft het harnas drie bevestigingspunten voor de riem en een handvat, wat hem uitermate geschikt maakt voor diverse hondensporten of heerlijke wandelingen.  Naast dat de Flagline er mooi uit ziet is hij ook vuilbestendig, wat met een baggeraar als Rocky wel echt nodig is. Even afspoelen onder de kraan of een doekje erover heen en het harnas is weer fris en fruitig.

 

Wat vinden wij ervan?

 Na een eerste pas-sessie bleek de Flagline gelijk erg netjes te zitten. Rocky heeft een dikke langharige vacht waardoor harnasjes niet altijd netjes passen. Doordat de Flagline zo goed verstelbaar is sluit hij perfect aan en blijft hij tijdens een intensieve wandeling goed zitten. Aangezien meneer het ook fantastisch vind om in smerige sloten te springen, te rollen in de bagger en zichzelf vooral erg vies te maken, is het ideaal dat dit harnas dan goed blijft zitten en eigenlijk heel schoon blijft.

Verder is het natuurlijk een erg mooi harnas om te zien, dus steelt onze pomsky de show op zijn dagelijkse rondjes door het bos. Kortom, wij zijn erg tevreden over de Flagline van Ruffwear. Het is een kwalitatief super goed en mooi harnas waar menig hond heel blij van zal worden.

flaglineblofs

Wil je meer weten over de verschillende Ruffwear tuigen? Bekijk het filmpje hieronder:

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.