opc_loader

Wensenlijst

banneruniqiesellingpoints
 

Prins Health Coach Opleiding

Prins Health Coach Opleiding

Afgelopen maandag (7 oktober 2019) zijn wij, met 3 collega’s, gestart met de opleiding Prins Health Coach. We zullen, op onze blog pagina, zo nu en dan een update plaatsen over de voortgang van de opleiding! Ons doel is en blijft het verbeteren van het dierenwelzijn en mensen bewuster te maken van de keuzes die ze maken voor hun huisdier. Prins Health Coaches dragen op persoonlijke wijze kennis over. Ze helpen eigenaren van honden en katten bij het optimaliseren van het welzijn van hun huisdier en het tijdig vinden van de weg naar de juiste specialisten. Als Prins Health Coach ben je een toegankelijke adviseur die extra hulp kan bieden bij het oplossen van allerlei praktische problemen. Het uitgangspunt van de opleiding is dat deze praktisch toepasbaar is.

De Prins Health Coach opleiding duurt ongeveer een jaar en wordt afgesloten met een examen. Om deel te nemen aan de opleiding moest je worden uitgekozen, we hebben ons cv en motivatie toegestuurd en na antwoord op verschillende vragen zijn ik (Agnes) , Natasja en Emily uitgekozen om deel te nemen aan de opleiding. Afgelopen maandag was de aftrap en hebben we het studiemateriaal meegekregen. Het is ontzettend leuk om te blijven ontwikkelen en bijleren en met anderen te kunnen sparren over verschillende casussen. We zullen jullie ook op de hoogte houden van onze ontwikkelingen tijdens deze opleiding. Als de opleiding is afgerond zullen er nog verschillende terugkomdagen worden georganiseerd zodat er ook tussentijds bijgeleerd wordt en iedereen up to date blijft.

Uiteindelijk is het doel natuurlijk om u nóg beter te kunnen adviseren over het optimaliseren van het welzijn van uw huisdier. Alle coaches en docenten vormen samen een netwerk waarin wij elkaar kunnen versterken en u en uw huisdier altijd optimaal kunnen helpen, dus dichtbij of ver weg zal er altijd in iemand in de buurt zijn om u persoonlijk te kunnen adviseren.
Want ook uw huisdier verdiend alleen het allerbeste!

 

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.