opc_loader

Wensenlijst

banneruniqiesellingpoints
 

Leer meer over ons!

Leer meer over ons!

Het Team;

Even voorstellen:

Agnes Laay;
Getrouwd en mama van 4 kindjes. Eigenaresse van een Dressuur & Pensionstal (Nena Horses) welke bestaat uit 15 eigen paarden, opfok voor klanten en pensionpaarden. Eigenaresse van Kennel vd Nenastables welke momenteel bestaat uit 10 Berner Sennen honden, 4 Bullmastiff Honden en 2 pomskys. Eigenaresse van Nenasdogsandcats webshop & Winkel. Baasje van diverse katten welke op onze boerderij leven.
Opleidingen; Hotelmanagement, Makelaarsopleiding, Honden en Katten besluit, Diverse hond en kat gerelateerde opleidingen/cursussen met name mbt voeding, opvoeding en verzorging. Werkzaam in de stal, kennel , winkel en webshop. Verantwoordelijk voor de klantenservice, verkoop, advisering en inkoop.

Natasja van Wieren;
Getrouwd mama van 1 kindje. Opleidingen Paardenhouderij, EHBO hond en kat. Diverse hond en kat gerelateerde opleidingen/cursussen met name mbt gedrag, voeding en verzorging. Eigenaresse van Whiskey (Berner Sennen) en 2 Katten Cupido en Macho. Werkzaam in de stal, kennel, winkel en webshop. Verantwoordelijk voor oa de gezondheid van de dieren, website, producten, verkoop.

Suzanne de Wit;
Opleiding HAS dier en veehouderij, specialisatie gedrag en huisvesting. 
Diverse hond en kat gerelateerde opleidingen/cursussen met name mbt huisvesting, lichaamsbeweging, gezondheid en voeding. Eigenaresse van Zima (mechelse herder) Werkzaam in de stal , kennel, winkel en als Webmaster in de webshop. Verantwoordelijk voor o.a. de huisvesting,  fb en insta paginas, planning en de marketing rondom de webshop en winkel.

Met zijn drieën zorgen wij voor het hoogst haalbare voor onze eigen dieren, maar ook voor die van u. We adviseren in de hoop iedereen op het goede spoor te kunnen zetten en streven naar gezonde, vrolijke en levenslustige huisdieren. Omdat dit een grote verantwoording is en we ons dagelijks moeten kunnen blijven ontwikkelen worden wij altijd bijgestaan door Emily (18jr) welke ons stalmanagement en kennel verzorgd. Ze zorgt met liefde en geduld voor alle honden, maakt alles schoon, voert ze en houdt ze samen met ons scherp in de gaten. Hetzelfde doet ze met onze paarden en geeft ze beweging waar wij dit niet kunnen. Zelf heeft Emily onze zwarte Totilas merrie tot haar beschikking waar ze mee rijdt. Emily werkt altijd achter de schermen maar is voor ons en ons bedrijf van onschatbare waarde.

 

 Het idee achter de winkel en webshop;

Van huis uit ben ik opgegroeid met Berner Sennen honden en met katten. Vanaf 2010 toen ik op mezelf ben gaan wonen ben ik me gaan verdiepen in de fokkerij. Begonnen met de bullmastiff later kwamen daar berner sennen bij. Het was en is nog steeds zo ontzettend leuk om 2 honden bij elkaar te brengen welke de beste eigenschappen in elkaar naar boven halen, en mensen vervolgens gelukkig te maken met een maatje voor het leven. Het grootste streven is gezondheid en karakter.

Steeds meer kwamen er de vragen over verschillende soorten voedingen, tuigen, opvoeding etc etc. Persoonlijk vindt ik het mooiste wat er is om mensen een zo onafhankelijk mogelijk advies te kunnen geven. Daarom zijn we de webshop en inmiddels ook winkel begonnen. Ik geloof er in dat het belangrijk is om goede voorlichting te kunnen geven, welke past bij het dier want elk dier is anders. Veelal wordt er voorlichting gegeven op basis van de meeste marge’s op zitten of welk product het meest populair is. Natuurlijk willen wij ook graag onze huur betalen en voorzien wij onze dieren ook altijd van de beste voeding en best medische zorg indien nodig en dient dit ook ergens vandaan te komen, maar dit mag en is zeker niet het hoofddoel van onze onderneming.
Het welzijn van elk dier moet altijd voorop staan, het dier staat altijd op nummer 1.

Dat moet ons onderscheiden en het sterke punt van onze onderneming zijn, u deelt uw leven met uw hond en of kat en wilt daar dan ook het best haalbare voor. Je ziet in voedingskeuze vaak dat er gekozen wordt op basis van prijs, gemak of ervaringen van derde en niet altijd op basis van wat het dier zelf aangeeft en de kwaliteit die daar bij past. Vaak krijgen we de vraag wat is de beste voeding die jullie hebben, maar dat is niet voor alle honden hetzelfde, wij kijken graag naar de combinatie van het dier, de eventuele aandachtspunten ,grootte, groei ,leeftijd etc etc en dan de voeding.

Het voordeel voor ons was dat we een vrij groot testpanel hebben, dus zo gingen we opzoek naar welk voer we in onze winkel en webshop wilde gaan verkopen. Allereerst op basis van de analyses want het is onmogelijk maar ook onwenselijk om alle soorten te gaan uitproberen. Uiteindelijk zijn daar zon 15 soorten overgebleven welke we zijn gaan testen, inmiddels staan er 7 verschillende varianten in onze winkel. Zoveel mogelijk uit verschillende invalshoeken zodat er ook mogelijkheid is , indien het dier dit toelaat, voor een persoonlijke keuze, wat vindt u zelf belangrijk? Wij hebben zelf voornamelijk gekeken naar wat doet de voeding nou met een dier, op papier maar ook in real life. Zijn er veranderingen in vacht, gewicht , gedrag, energie etc?

Niet alleen de voeding maar ook onze andere producten hebben deze manier ondergaan. Dit was een kostbare investering maar het zeker waard. Wij zijn van mening dat je niets kunt verkopen waar je niet achter staat. Omdat dit een ontzettende kostbare en tijdrovende manier van werken is, hebben we besloten alleen op hond en kat in te zetten, je kunt nu eenmaal niet overal verstand van hebben en jezelf in verdiepen. In dit blog proberen we u wekelijks op de hoogte te houden van onze ervaringen, nieuwe producten, trainingen, adviseringen en eventuele discussies aan de kaak te stellen.  Uiteraard kunt u ons altijd bellen, mailen of bezoeken voor een gratis advies. Want wat onze belangrijkste filosofie is en blijft, het welzijn van het dier moet altijd voorop staan!

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.