opc_loader

Wensenlijst

banneruniqiesellingpoints
 

Orbee Tuff Strobe Globe

Orbee Tuff Strobe Globe bal.
Deze duurzame interactieve bal begint te knipperen als je hem stuitert; Zodra de bal is gegooid en een stevig oppervlak raakt, begint een veelkleurig LED-lampje automatisch te knipperen. Het LED-licht is ingebed met dezelfde ondoordringbare technologie als onze bekroonde Squeak Ball. Het licht is stevig en veilig ingesloten in een niet-toxische huls die vervolgens in de bal wordt ingebed tijdens het gietproces. Deze technologie waarvoor patent is aangevraagd, vereist geen lijm of lijm waardoor deze 100% niet-toxisch is. Het licht van de Strobe heeft een levensduur van 200 uur, dat zijn meer dan 36.000 worpen! En in tijden van niet-verlichte activiteit is de bal nog steeds een favoriete speeltijd met een leuke textuur. Strobe scoort een 5 van de 5 op de duurzaamheidsschaal. Voor extra lichtplezier gloeit de Glow Strobe-bal eigenlijk in het donker, waardoor het nachtelijke spel echt een ervaring wordt.

Zoals bij alle Planet Dog-speelgoed is Strobe gemaakt met het Orbee-Tuff-materiaal van Planet Dog, wat betekent dat het is gemaakt in de VS, duurzaam, volledig niet-toxisch, drijfvermogen heeft en even veilig is voor mensen (zelfs baby's) als voor honden.

Planet Dog beoordeelt het verschillende speelgoed met een 'chompers'-schaal om hun niveau van taaiheid aan te geven, waarbij 5 chompers de zwaarste zijn. Strobe scoort een 5 van de 5 op de duurzaamheidsschaal. 100% GEGARANDEERD. Altijd. Elke keer. Gemaakt in de VS. Als u een van de vele hondenbezitters bent die het beu zijn om speelgoed na te spelen, raden wij u aan Orbee Tuff eens te proberen. Je zult er geen spijt van krijgen!
• Onderdeel van de Orbee Tuff Range!
• 5 'chomper' taaiheid
• Niet giftig en recycleerbaar
• Spoelingen schoon en mint geurig
• Drijft en botst
• Geen pieper!
• Gemaakt van hoogwaardige, niet-toxische materialen
• Dit middelgrote speelgoed is bij uitstek geschikt voor middelgrote of grote honden
• Diameter van 7,5 cm
14,95
Zet op wensenlijst
Levertijden
Levertijd:
Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden! (indien voorradig, anders binnen 7werkdagen)
Verzendmethode
Post NL:
6,95
Orbee Tuff Strobe Globe heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items