opc_loader

Wensenlijst

banneruniqiesellingpoints

Yuup! shampoo

Yuup! Shampoo en conditioner.

- Whitening and Brightening Shampoo: Ophelderende shampoo voor de witte vacht. Botanische formule met natuurlijke extracten uit Bamboe, Lotusbloemen en Lijnzaad. Reinigingsmiddelen op basis van natuurlijke ingrediënten. Shampoo speciaal ontwikkeld voor honden met witte en heldere vachten. Dankzij een specifiek pigment welke de gelige kleur al vanaf de eerste toepassing neutraliseert. Verrijkt met Keratine en vitamines C + E + Panthenol als voedend complex terwijl Bamboe, Lotusbloemen en Lijnzaad extracten een langdurige glans geven aan de vacht.

Dark Coats Shampoo: Shampoo voor de donkere vacht. Botanische formule met natuurlijke extracten uit rode grapefruit en granaatappel. Reinigingsmiddelen op basis van natuurlijke ingrediënten. Shampoo speciaal ontwikkeld om de glans te stimuleren en te doen herstellen van dof uitgeslagen donkere en zwarte vachttypen. Verrijkt met Keratine, vitamines C + E + Panthenol en antioxidant extracten van rode grapefruit en granaatappel ter bescherming van de natuurlijke oxidatie van de vacht, terwijl de rijsteiwitten zorgen voor glans en ontwarren.

Long Coats Shampoo: Shampoo voor de lange vacht. Botanische formule met natuurlijke extracten van uit Ginkgo Biloba, rijsteiwitten en zonnebloemzaad. Reinigingsmiddelen op basis van natuurlijke ingrediënten. Shampoo speciaal ontwikkeld voor honden om lange en geklitte vachten te herstructureren en de sterkte van de vacht te herstellen, dankzij de rijsteiwitten en zaden van de zonnebloem. Het complex van Keratine, vitamines C + E + Panthenol en Ginkgo Biloba extract voedt de vacht en versterkt vanaf de wortel.

-Tea tree and neem oil Shampoo: Anti-insecten shampoo. Botanische formule met essentiële oliën van Geranium en Cajeput (White Tea Tree). Reinigingsmiddelen op basis van natuurlijke ingrediënten.Shampoo voor honden, speciaal samengesteld voor een afstotende actie tegen muggen, vliegen, teken en vlooien. Geformuleerd met essentiële oliën van Geranium en Cajeput algemeen bekend als White Tea Tree Oil. Verrijkt met een complex van Keratine, vitamines C + E + Panthenol en natuurlijke extracten uit Tijm en Kamille. Vrij van insecticide stoffen en parabenen

- Gentle Shampoo Puppies & Sensitive: Milde shampoo voor puppy's en de gevoelige huid. Botanische formule met natuurlijke extracten uit Groene thee, Engelwortel en honing en verrijkt met rijst en melk. Reinigingsmiddelen op basis van natuurlijke ingrediënten. Shampoo ideaal voor de tere vacht van puppies en voor de meest gevoelige huid. Melk en rijsteiwitten, in combinatie met vitamines C + E + Panthenol, voeden het haar diep en verzachten de huid; met natuurlijke extracten van Groene thee, Engelwortel en honing voor een zachte bescherming. 

- Odor Control Shampoo: Deodoriserende shampoo. Botanische formule met natuurlijke extracten uit Moringazaden en Ginkgo Biloba. Reinigingsmiddelen op basis van natuurlijke ingrediënten. Shampoo die speciaal is ontwikkeld voor honden met een vervuilde, verwaarloosde en onfris geurende huid. Om de vacht te beschermen tegen schadelijke stoffen zoals vervuiling, rook en UV-stralen, dankzij de speciale eiwitten geëxtraheerd uit Moringazaden. Het complex van Keratine, vitamines C + E + Panthenol en Ginkgo Biloba extract voedt en versterkt het haar vanaf de wortel, terwijl rijsteiwitten zorgen voor glans.

- Crisp Coats Shampoo: Ruwharige en volume shampoo.Speciaal ontwikkeld om ruwharige vachten te reinigen: zoals Terriers en Schnauzers, zonder te verzachten of te verzwaren. Deze shampoo reinigt de huid diep zonder conditionerende toevoegingen om de juiste textuur van ruwe vachten te herstellen en het behouden van volume voor een betere trimbehandeling. Het bevat reiningsmiddelen uit plantaardige ingrediënten en een complex van hoge concentraties Keratine, Creatine en vitamine C + E + Panthenol. Verrijkt met natuurlijke extracten van Aloë Vera voor revitaliteit en hydratatie. Rode grapefruit beschermt de huid en het haar tegen oxidatie en Witte Wilg als talgregulerend middel.


- All types of Coats: 
Shampoo voor alle vachttypen. Botanische formule met natuurlijke extracten uit o.a Aloë, Propolis en Witte Wilg.Reinigingsmiddelen op basis van natuurlijke ingrediënten.Shampoo speciaal voor frequent gebruik en geschikt voor alle soorten vachten. Reinigd de huid en voedt de vacht diep door een speciale combinatie van Keratine en vitamines C + E + Panthenol. Verrijkt met de reinigende extracten van Aloë, Witte Wilg en Propolis als talg regulator en ingrediënten die de vacht doen verfrissen. 


- Detangling Conditioner: Herstructurerende en ontwarrende conditioner. Botanische formule met natuurlijke extracten uit Bamboe en Lotusbloemen, verrijkt met rijsteiwitten en zonnebloemzaad. Reinigingsmiddelen op basis van natuurlijke ingrediënten. Deze volumerende en herstellende conditioner is geschikt voor alle soorten vachten en in het bijzonder voor de beschadigde en geklitte vachten. Verrijkt met rijsteiwitten en ceramides gewonnen uit zonnebloempitten om de glans en conditie van het haar te herstellen en kalmerende extracten uit Bamboe en Lotusbloemen.


In een fles van 250 ml.
9,95
Soort
Zet op wensenlijst
Levertijden
Levertijd:
Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden! (indien voorradig, anders binnen 7werkdagen)
Yuup! shampoo heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Yuup! shampoo


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items