opc_loader

Wensenlijst

banneruniqiesellingpoints

* Let op! Onze diepvries producten kunnen alleen bezorgd worden als u binnen de bezorg regio woont.
Farm Food Fresh – kvv natuurvoeding

Tijdens het ontstaan van Farm Food HE, geperste hondenvoeding, is gebleken dat een regelmatige “onderhoudsbeurt” met versvlees, op basis van vuile groene pens, noodzakelijk is voor de instandhouding van een gezonde darmflora. Immers versvlees op basis van vuile, groene pens bevat veel natuurlijke probiotica.

Droogvoeding en andere verhitte voeders (blikvoer en gestoomde “buiten de diepvries houdbare producten”) zijn steriel. Daarom is droogvoeding niet in staat de benodigde bacteriën (de probiotica) te leveren die nodig zijn om een gezonde darmflora op te bouwen en te onderhouden. Alle droogvoeders ondergaan bij de productie namelijk een bepaalde verhitting (Farm Food HE slechts 72-75 ºC) en hierdoor worden de in de grondstoffen aanwezige enzymen en bacteriën vernietigd.

Echter, hoewel dit nog niet wetenschappelijk is aangetoond, hebben wij al jarenlang de ervaring dat voor een goede opbouw en de instandhouding van de darmflora enkele van deze verloren gegane enzymen en bacteriën noodzakelijk zijn.

Filters
€ 3
€ 5
Merken
Hoeveelheid
Resultaat:1
Resultaat:1