opc_loader

Wensenlijst

banneruniqiesellingpoints

Farmfood Puppy/kitten melk

Farm Food No.1 is speciaal op basis van volle geitenmelk ontwikkeld voor puppies en kittens die geen, of niet voldoende, moedermelk kunnen krijgen. Farm Food No.1 kan dus zowel de moedermelk vervangen als deze aanvullen. Daarnaast heeft deze melk bewezen ook voor andere kleine zoogdieren geschikt te zijn.

Ook in geval van zogende, zieke of herstellende dieren kan Farm Food No.1 een waardevolle aanvulling zijn.

Complete melkvervanging op basis van volle geitenmelk.

Farm Food No.1 is een complete melkvoeding voor pasgeboren pups, kittens en andere kleine zoogdieren. Het is bedoeld ter vervanging van en als aanvulling op de moedermelk vanaf de geboorte tot en met het spenen. Farm Food No.1 is op basis van volle geitenmelkpoeder. De keuze voor volle geitenmelkpoeder is gemaakt vanwege het feit dat geitenmelk van nature voor pups, kittens en andere kleine zoogdieren een veel betere samenstelling heeft dan koemelk. Het is lichter verteerbaar en komt, zowel in aminozuurpatroon als in vetzuurpatroon, veel meer overeen met de moedermelk dan koemelk.

Waarom is Farm Food No.1 anders dan andere?

In tegenstelling tot alle andere soorten puppy- en kittenmelk-vervanging, is Farm Food No.1 gebaseerd op volle geitenmelkpoeder in plaats van magere koemelkpoeder. Farm Food No.1 is ook aangevuld met diverse belangrijke ingrediënten om zodoende een perfecte en complete puppy- en kitten melk te maken.

Volle geitenmelk

De keuze voor volle geitenmelk hebben wij gemaakt vanwege het feit dat geitenmelk van nature voor puppies, kittens en andere kleine zoogdieren een veel betere samenstelling heeft dan koemelk. Geitenmelk is lichter verteerbaar dan koemelk, het heeft vele darm-stimulerende en darmbeschermende eigenschappen, en komt zowel in aminozuurpatroon als in vetzuurpatroon vrijwel overeen met de moedermelk.

  • De door ons gebruikte volle geitenmelk is niet afgeroomd, daardoor bestaat het vet in Farm Food No.1 hoofdzakelijk uit het zeer makkelijk verteerbare geitenmelkvet.
  • Het eiwit in geitenmelk, in verhouding tot dat in koemelk, heeft een veel fijnere structuur waardoor ook het eiwit in Farm Food No.1 veel makkelijker verteerbaar is.
  • Geitenmelk bevat meerdere (deels nog onbekende) darmstimulerende en darmbeschermende stoffen.
  • Wij maken uitsluitend gebruik van natuurlijke ingrediënten die geschikt zijn voor menselijke consumptie.

Dit alles tezamen zorgt ervoor dat Farm Food No.1 onder anderen zeer mild is voor het nog onvoldoende ontwikkelde (onrijpe) spijsverteringssysteem van puppies, kittens en andere pasgeboren kleine zoogdieren. Daarmee vormt Farm Food No.1 een ideaal uitgangspunt voor darmflora stimulering op een (iets) latere leeftijd.

69,95

Hoeveelheid

  • 1.5 kg + €55,35
  • 200 gram
  • 3 kg + €117,65
  • 500 gram + €14,15
Zet op wensenlijst
Levertijden
Levertijd:
Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden! (indien voorradig, anders binnen 7werkdagen)
Farmfood Puppy/kitten melk heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Farmfood Puppy/kitten melk


Laatst bekeken items