opc_loader

Wensenlijst

Artikelen met korting/in de actie kunnen niet geretourneerd worden.
banneruniqiesellingpoints

Fokker opti grow

49,95
x
Zet op wensenlijst
Soort
Levertijden
Levertijd:
Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden! (indien voorradig)
Fokker Opti Grow is een high premium hondenvoeding voor jonge honden van kleine rassen met een volwassen gewicht tot 10 kg. De kleine Fokker brokjes zijn precies afgestemd op de kaakgrootte van kleine rassen en bevatten alle benodigde voedingsstoffen in de meest optimale verhouding. De ontwikkeling van gezonde botten en sterke spieren is de zekerheid voor een energieke en speelse pup. Noorse zalmolie ondersteunt een gezonde huid en een blijvend glanzende vacht. Tot de leeftijd van 8-10 maanden is dit product de perfecte start voor uw hond. Schakel daarna over op Fokker Adult S voor een geweldig leven (zie voedingstabel). Fokker opti grow S is erg smakelijk, uw hond eet het met plezier.

Fokker opti grow M is een high premium hondenvoeding voor jonge honden van middelgrote rassen met een volwassen gewicht van 10 tot 30 kg. De uitgekiende selectie van ingrediënten staat garant voor een gelijkmatige groei. De ontwikkeling van gezonde botten en sterkespieren is de zekerheid voor een energieke en speelse pup. Noorse zalmolie ondersteunt een gezonde huid en een blijvend glanzende vacht. Tot de leeftijd van 12 maanden is dit product de perfecte start voor uw hond. Schakel daarna over op Fokker Adult M voor een geweldig leven (zie voedingstabel). Fokker opti grow M is erg smakelijk, uw hond eet het met plezier.

Fokker opti grow L is een high premium hondenvoeding voor jonge honden van grote tot zeer grote rassen met een volwassen gewicht van 30 tot 80 kg. De uitgekiende selectie van ingrediënten staat garant voor een gelijkmatige groei van het skelet, wat groeipijnen kan voorkomen. Daarnaast is de ontwikkeling van sterke spieren de zekerheid voor een energieke en speelse pup. Noorse zalmolie ondersteunt een gezonde huid en een blijvend glanzende vacht. Geef Fokker opti grow L zeker tot de leeftijd van 12 maanden. Grotere rassen mag u de brokjes zelfs tot 18 maanden verstrekken (zie voedingstabel). Fokker opti grow L is erg smakelijk, uw hond eet het met plezier.
Verzendmethode
Post NL (1 - 2 dagen):
6,95
Fokker opti grow heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items