opc_loader

Wensenlijst

banneruniqiesellingpoints

Furminator Undercoat deshedding tool

21,99
x
Zet op wensenlijst
Type
Levertijden
Levertijd:
Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden! (indien voorradig, anders binnen 7werkdagen)
Verzendmethode
Post NL (1 - 2 dagen):
6,95
De FURminator Undercoat deShedding Tool voor katten verwijdert tot wel 99% van de losse haren.Het helpt ook haarballen te verminderen.Een à twee keer per week 10 tot 20 minuten per keer gebruiken op droog haar.

  • De roestvrij stalen deShedding-kam gaat door de bovenvacht heen om losse haren uit de ondervacht veilig en gemakkelijk te verwijderen zonder de bovenvacht of de huid te beschadigen
  • De Skin Guard® glijdt over de huid en zorgt ervoor dat de randen niet snijden
  • De gebogen rand volgt de natuurlijke vormen van het dier voor een comfortabele ervaring
  • Met de handige FURejector®-knop kunt u het verwijderde haar gemakkelijk opruimen
  • De veilige rand beschermt de tanden terwijl het hulpmiddel opgeborgen is

GEBRUIKSAANWIJZING

Lees alle instructies en veelgestelde vragen aandachtig voordat u de vacht gaat verzorgen.Gebruik de FURminator® deShedding Tool voor de ondervacht alleen volgens de voorschriften.DeShedding van de ondervacht is wat anders dan borstelen of kammen: het verwijdert de losse dode haren zonder de bovenvacht te knippen of te beschadigen.*

STAP 1

DeShedding van de ondervacht kunt u op elk moment doen bij een huisdier met een volledig droge vacht, maar voor het beste resultaat wordt aanbevolen om het onmiddellijk na het wassen of drogen te doen.De uitgebreide lijn vachtverzorgingsproducten van het merk FURminator® is ontworpen om een gezonde huid en vacht bij huisdieren te bevorderen en bij regelmatig gebruik de hoeveelheid haar in huis aanzienlijk te verminderen.

STAP 2

Onderzoek het hele lichaam van uw huisdier voordat u de deShedding Tool voor de ondervacht gebruikt.Let op wonden, blauwe plekken en huidaandoeningen die verborgen zijn onder de vacht van uw huisdier.Als uw huisdier hier last van heeft, ga dan eerst naar de dierenarts voordat u gaat borstelen.Ook moet u klitten en viltplekken met de FURminator® Ontviltingskam of Vachthark verwijderen voordat u de deShedding Tool voor de ondervacht gebruikt.

STAP 3

U gebruikt de deShedding Tool voor de ondervacht net als een borstel. Borstel uw huisdier in de richting van de haargroei, waarbij u de roestvrijstalen tanden naar de vacht toe kantelt.Begin bij de kop van uw huisdier en werk naar achteren toe. Wees extra voorzichtig bij de buik, poten, geslachtsdelen en het achterwerk.Borstel niet te veel op één plek, maar borstel met lange, voorzichtige halen naar boven, van de huid van uw huisdier af.Hoewel het Skinguard-ontwerp ervoor zorgt dat de deShedding Tool voor de ondervacht niet blijft steken maar over de huid glijdt, kan te hard of te ruw borstelen de huid toch irriteren. Druk dus niet te hard bij het borstelen.Stop als u merkt dat de huid rood of geïrriteerd wordt.

STAP 4

De verzamelde haren kunt u uit de tanden verwijderen door op de FURejector®-knop te drukken.

*Bij gebruik volgens de voorschriften.

De FURminator® Undercoat deShedding Tool mag niet worden gebruikt bij rassen die niet verharen of huisdieren met een bijzonder gevoelige huid.Raadpleeg een dierenarts als u niet zeker weet of uw huisdier een ondervacht heeft.

B
Balinees
Bombay

C

Cornish rex

D

Devon rex

E

Europese burmees

H

Havana brown

J

Javanees

K

Korat

L

LaPerm

O

Oosters

R

Ragamuffin

S

Singapura*
Sphynx

T

Tiffany-Chantilly
Turkse angora
Turkse van

Y

York Chocolate

Furminator Undercoat deshedding tool heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items