opc_loader

Wensenlijst

banneruniqiesellingpoints

Carnis

* Let op! Onze diepvries producten kunnen alleen bezorgd worden als u binnen de bezorg regio woont.

Carnis kattenbrokken.

Vanuit een holistische gedachte hebben we naast onze basis kattenbrok mix, een 3-tal kattenbrokken gemaakt welke het welzijn van uw dier van binnen uit verbetert. Onze holistische aanpak begint met het gebruik van gezonde hoogwaardige natuurlijke ingrediënten. Door o.a. het gebruik maken van vers vlees of vis en een aantal sterke antioxidanten, waaronder amarant, cranberries en pompoen.

Door de toegevoegde natuurlijke vezels wordt in de meeste gevallen de vorming van haarballen in de maag voorkomen en de urine verzurende cranberries helpen de vorming van struviet kristallen te voorkomen. Zo blijven de urinewegen gezond en is er minder kans op blaasgruis.

Katten zijn echte fijnproevers. Ze beoordelen hun voeding op geur, vorm, grootte, textuur, smaak en temperatuur. Indien één van deze elementen niet goed is, laat hij zijn eten staan. Vandaar dat wij vers vlees of vis gebruiken in onze samenstellingen, om het eten voor de kat zo aantrekkelijk mogelijk te maken.

Carnis diepvriesvlees:
Alle soorten vers vlees van de carnis zijn geschikt voor de kat alleen de pensvarianten en de pancreas zijn NIET! geschikt voor de kat.
Ook is het belangrijk je kat runderhart of lamshart te geven naast het vers vlees.
Lamshart en runderhart zijn ook versvlees uit de vriezer alleen bevat dat van nature veel taurine!
Dit stofje kunnen katten niet zelf aanmaken maar honden wel.

Filters
€ 0
€ 26
Merken
Hoeveelheid
Smaak en maat
Resultaat:1
Resultaat:1