opc_loader

Wensenlijst

banneruniqiesellingpoints

Prins Nature Care Dieet

Prins Nature Care Dieet.
100% natuurlijke vleesmaaltijd in blik voor katten met nierfalen, diabetes/overgewicht, huid/darm problemen of blaasproblemen.

Renal Support:
Chronisch nierfalen komt regelmatig voor, vooral bij wat oudere katten. Een nierondersteunende dieetvoeding heeft een positieve invloed op de nieren en kan de achteruitgang van de nierfunctie vertragen.
Deze speciale dieetvoeding is ontwikkeld in samenwerking met dierenartsen en ondersteunt de nierfunctie bij chronisch nierfalen.

Weight Reduction & Diabetic:
NatureCare Diet Cat Weight Reduction & Diabetic is een natvoeding speciaal voor katten met overgewicht en/of diabetes. Deze speciale dieetvoeding is ontwikkeld in samenwerking met dierenartsen en is bedoeld om het gewicht van jouw kat stabiel en gezond te krijgen en/of te behouden. Extra voedingsvezels helpen het hongergevoel te verminderen en ondersteunen jouw kat tijdens het afvallen. Ook ondersteunt deze dieetvoeding een stabiele bloedsuikerspiegel, noodzakelijk voor katten met diabetes mellitus (suikerziekte).

Hypoallergenic Salmon:
NatureCare Diet Cat Hypoallergenic is een natvoeding speciaal voor katten met huid- en vachtproblemen door een voedselovergevoeligheid en/of ter ondersteuning van maagdarmproblemen.
Deze speciale dieetvoeding is ontwikkeld in samenwerking met dierenartsen en bevat één dierlijke eiwitbron en koolhydraatbronnen die een verminderde kans op een overgevoeligheidsreactie geven.

Struvite & Calciumoxalate:
NatureCare Diet Cat Struvite & Calciumoxalate is een natvoeding speciaal voor katten met blaasproblemen. Deze speciale dieetvoeding is ontwikkeld in samenwerking met dierenartsen en heeft zowel een oplossend als preventief karakter. Deze dieetvoeding is geschikt ter voorkoming van herhaalde struviet- en calciumoxalaatblaasgruis. Een natvoeding zorgt voor een verhoogde vochtopname bij de kat, waardoor de hoeveelheid urine zal toenemen. Hierdoor neemt de concentratie kristalvormende mineralen in de urine af, dit helpt de urinewegen gezond te houden. 

Verkrijgbaar in kuipjes van 200 gram.
2,90
Soort
Zet op wensenlijst
Levertijden
Levertijd:
Prins Nature Care Dieet heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Prins Nature Care Dieet


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items